Posem a disposició dels usuaris sis sessions formatives que podrien ajudar a prevenir el desenvolupament de la diabetis i a millorar certs hàbits de vida. Cal recalcar la importància de mantenir un estil de vida saludable per a la millora de la qualitat de vida i la disminució del risc de malaltia.

Aquests són els protagonistes de la nostra web, en Dionís i la Pepita. Ells ens acompanyaran en totes les sessions per a ajudar-nos a copsar els conceptes més importants. A continuació, ells mateixos es presenten.

Sóc en Dionís. Tinc 58 anys i la veritat és que sempre he estat força sedentari. Sóc un home tranquil i no m’agrada fer esport. La Pepita és molt activa i de vegades fins i tot em sembla una mica agitada. A taula mai m’he privat de res. Com dirien les àvies sóc “de vida”. Els canvis no m’agraden. Què voleu que us digui. Total, són quatre dies! M’agrada la meva panxa. Al cap i a la fi el meu esforç m’ha costat tenir-la tan “contenta”.

Jo sóc la Pepita. Ja en tinc 55. Oi que no ho sembla? Sóc molt activa, sempre he fet esport, i fa uns anys que practico marxa nòrdica i aquagym. Em cuido tant com puc. Menjo sà, molta fruita i verdura… però no renuncio als meus petits capricis. Al cap i a la fi una mica de xocolata de tant en tant no pot fer mal a ningú. M’amoïna el Dionís. No hi ha manera de convèncer-lo per a que segueixi un estil de vida més saludable!

Sessió 1

Sessió 2

Sessió 3

Sessió 4

Sessió 5

Sessió 6